Veelgestelde Vragen

Wil je alle informatie over het matras nog eens rustig op een rijtje zien?

Lees dan de antwoorden op de veel gestelde vragen.

Verzendkosten hanteren we niet

We leveren een matras gratis bij je af en indien je gebruik maakt van de 30 dagen regeling, halen we het matras ook weer gratis op. We beseffen dat het vervoeren van een matras, zeker als het om een tweepersoonsmatras gaat, een flinke uitdaging is.

Juist daarom willen we deze service kosteloos aanbieden bij de aankoop van een Relax Matras. Wij hebben veel ervaring in het leveren van matrassen

Wie vandaag bestelt kan binnen 2 werkdagen in huis hebben*!

Zodra je een bestelling plaatst volgt de factuur met verzending. Wij nemen voordat de bezorging plaats vindt contact met je op om te bevestigen en een tijdstip af te spreken.

Sommige matrassen hebben een levertijd van 2 / 3 weken.

Deze tijden worden strikt nageleefd met uitzondering van invloeden die buiten onze macht vallen, zoals weers- en verkeersomstandigheden.

Wij verpakken het matras in vacuüm en leveren het geheel in een keurige doos.

Zo loopt het matras tijdens het vervoer naar jouw slaapkamer gegarandeerd geen beschadiging op.

Een feestje om uit te pakken!

Zet de verzendbox in de kamer waar je het matras gaat gebruiken en haal het uit de doos. Snij de plastic verpakking voorzichtig open met het bijgeleverde mesje en verwijder het plastic.

Vouw het matras volledig uit. Het matras begint zich direct uit te zetten. Leg het matras vervolgens op de gewenste ondergrond: het is direct klaar voor gebruik. Houd rekening met een uitzet periode van ongeveer 72 uur.

Dat is geen probleem!

Indien je na het proefliggen constateert dat je niet goed matcht met het het matras, neem je contact op met ons via telefoon of e-mail. Houd daarbij het ordernummer bij de hand. We horen graag wat er aan de hand is, en komen na dit contact het matras gratis weer bij je ophalen.

Let op: proefliggen gedurende een periode van 30 dagen.

Het matras is van dermate hoge kwaliteit, dat wij 5 jaar garantie geven op dit product.

Aangezien het in de regel verstandig is om je matras eens in de 3 tot 4 jaar te vervangen, is onze garantietermijn lang genoeg om mee te gaan zo lang als je het Matras gebruikt.

De proefperiode gaat in op het moment dat het matras bij je is geleverd.

Binnen die 30 dagen tekenen we aan dat je direct op het matras kan slapen, maar dat het wel 72 uur kan duren voordat je het ultieme comfort hebt gevonden, omdat het matras in die periode nog volledig uitzet.

Onze matras combineert het beste van alle bekende matrastechnieken in één product.

Het past zich aan precies aan wat jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk product, goed hanteerbaar op allerlei bedbodems, goed schoon te houden, en het zware werk van een matras eens in de zoveel tijd draaien behoort tot het verleden. Door de techniek in het matras is dat niet meer nodig.

JA! Onze matrassen zijn handig in gebruik en te plaatsen op alle denkbare bedbodems.

Beschik je over een boxspring of een bed met stevige lattenbodem, dan past ons matras daar perfect in. Goed letten op de afmetingen als je een matras bestelling plaatst!

De materialen van onze matras zijn flexibel, dus die kan perfect op een verstelbaar bodem.

Om te voorkomen dat het matras gaat schuiven als jij je een keer omdraait zit er aan de onderkant een anti slip.

De hoogte van het matras is ongeveer 22 centimeter.

Er kan een gewoon hoeslaken omheen.

Het matras is dusdanig opgebouwd dat het matras zich perfect aan ieder lichaam tussen de 40 en de 140 kilo aanpast.

Het matras verdeelt het gewicht gelijkmatig over het matras en ondersteunt de verschillende lichaamsdelen daarom perfect. Dit tekent het unieke karakter van het matras, dat de zones combineert met jouw lichaam.

WhatsApp chat