Over Ons

Wij helpen je zodat
jij relax kunt slapen

Revolutionair

Een matras kopen is revolutionair veranderd door Relaxmatrassen. Wij wensen voor jou de beste kwaliteit. Daarom geven we 5 jaar garantie op ons product. Daarnaast tonen we ook graag onafhankelijk aan dat het matras aan alle belangrijke voorwaarden voldoet. We melden daarom met trots dat Relax matrassen een TÜV Rheinland gecertificeerd product is. Bestel vandaag nog jouw exemplaar, waarop we je vol vertrouwen 30 dagen laten proef liggen.

Geschikte matras vinden

De filosofie van Relaxmatrassen hangt samen met een ander belangrijk matras advies: neem de tijd om aan een matras te wennen. Een matras kopen online is zonder risico. We leveren het matras gratis bij je af en daarna begint een 30 dagen proefperiode. Ben je na een tijdje toch niet zo tevreden? Dan neem je contact op en halen we het matras weer gratis op. Geen poespas. Overigens kunnen we ons voorstellen dat je het matras graag eerst even wil beleven. Daarom zijn in showrooms door heel Nederland exemplaren van Relaxmatrassen te vinden. Zo kan je jezelf echt goed op de hoogte stellen van wat het matras te bieden heeft.

Matras advies

Met bijna vier decennia ervaring in slaapcomfort weet het team achter Relaxmatrassen als geen ander waarom een matras rugklachten voorkomt en nachtrust bevordert. In het multilayer hybride matras dat onder de naam Relaxmatrassen het levenslicht ziet is het beste van alle soorten gecombineerd. Het veerkrachtige koudschuim en de uitstekende drukverdeling van HR-viscofoam. Het is allemaal terug te vinden in één product. Ons matras advies is daarom vanzelfsprekend: waarom genoegen nemen met enkele facetten terwijl je alles-in-1 kan hebben? Neem een Relax matras en slaap lekker!

Lage prijzen

Een Relax matras koop je vanaf € 349,- voor het kleinste formaat (70x200). Het matras is in een veelvoud aan formaten leverbaar, waarbij de grootste 180x220 meet. Ben je er met een matras nog niet, dan is het ook mogelijk een Relax kussen aan te schaffen. Gebaseerd op dezelfde techniek is dit de ideale ondersteuning voor je hoofd. Een soortgelijk ontwerp werd in 2015 uitgeroepen tot één van de beste uitvindingen van dat jaar. Wij hebben in de lange jaren dat we werken met slaapcomfort nooit een beter matras advies kunnen geven. Een Relax matras doet je bij het wakker worden al weer verlangen naar de avond.

Onze statistieken

0 Matrassen verkocht

0 Kussens verkocht

0 Tevreden klanten

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

WhatsApp chat